Thorana och hennes syster

Förra året på utställningen såg jag en fjording som såg ut precis som Thorana i ansiktet. Jag kollade i boken där det stod vilka som skulle vara med. Det var Thoranas halvsyster! Båda har Thor 101 som pappa. Vet inte om ni har sett bilderna innan, men jag plågar er lite till... :D Råkade ta en bild där Thorana stod likadant som hennes syster, så var tvungen att lägga ut det igen x)

Thorana:

Systern: ((Smulan, Flora, någonting??))

Systern har lite innåtnosrygg ((konkav/konvex??? Vet inte vilket det är!!! Elr jo, det heter väl konkav!!!???)) Annars är de riktigt lika, syster är bara lite ljusare oxå!

Kram Julia :)

Har haft Bea och Zamba i ETT ÅR :D ((ettårsjubileum))

Bara för att jag har haft Bea och Zamba i ett år så kommer här bilder på båda två som jag tog dagen vi köpte dem och sedan bilder från igår ;) Vi köpte dem faktiskt samma dag. Lite jobbigt, men kul! :D


Förra året:


Bilder från igår:




Detta året:

Förra året:


Zamba:
Förra året:

Igår:


Lite crazy bilder från när Zamba och Mojjie ((vår katt)) leker hemma från igår:

Bara för att dem här bilderna är söta:



Kram Julia :)


Bea och jag ska bli bäst.

Har inte träffat hästarna idag, men mamma har varit hos dem och hon sa att de hade det bra som vanligt. just nu sitter jag på hästnet och kollar på underbara fjordingar. Inte för att jag vill ha dem... ((LJUG))

De flesta går super fint! Så fint kommer Bea att gå en dag! Tro mig!
Sen har jag kollat runt i Hööks katalogen (som vanligt) och drömt vad jag skulle vilja köpa om jag hade ca väldigt mkt pengar... Som jag itne har. Ska göra ett kollage någon gång på vad jag skulle köpt! :)


Jag och Bea - en bit på vägen till superekipage x)

Kram Julia :)

RIDIT:D

Har precis varit och ridit Thorana med mamma (hon red Bea). Mamma sa att Bea var underbar och hon var väldigt lugn. Thorana däremot ville bara springa, hon tog ner huvudet mellan frambenen och lekte rodero... Jaja, tur att hon är en sånn liten häst annars skulle det vara läskigt att rida henne!
Sedan bara stod vi och kelade efteråt. Thorana älskar att "leka" med saker, hon är väldigt nyfiken. Så när jag lade sadeln på marken kom hon och började putta omkring på den. Söta bus häst.... ♥


Thorana ♥

Kram Julia :)

PS. JAG GLÖMDE ATT PROVA REPGRIMMAN O.o Fast om ni har läst bloggen ett tag vet ni att jag är väldigt glömsk.... DS.

Underbart!

Ridningen idag gick jättebra!
Tränade på att ställa henne och red över bommar. Hon gick jättefint och avslappnat i slutet!

Bilder från idag och igår!






Kram Olivia :)

Hallå!!

Har precis varit hos hästarna ;) Söta små saker ♥
Vi har fått hem 4 nya grimskaft redo att användas! På sommaren ska ju stallet bli tvättat och nya saker är ju bra att köpa in då med ;) Baxarna är redan utmockade och står och torkar ;)
 Hästarna mådde bra!
Fick även låna en repgrimma av Olivia, hann inte se om den passade just nu, ska ha gäster snart :) Fast bara en stund, sedan blir det ju ridning!!!! KUL!

Kram Julia :)


Hey!

Hallojsan! Idag blir det inga hästar heller. Ni måste tro att jag börjar blir emot hästar ;) Så är det inte ;P
Ska faktiskt på konsert med musikskolan idag, ska spela Eltons John's Your Song. Jag tkr att Ellie Gouldings verision är bättre, men hittade inga noter till den. Så nu ska jag rocka loss :D Elr så mkt som man kan rocka loss till den ;) Kmr nog spela fel några ggr.... Skit samma!

Icke hästrelaterat inlägg kräver hästbild ;P



Finingen :')

Kram Julia :)


Olivia - Mycket!

Idag har jag hunnit med mycket men endå har jag sovit bort halva dagen!
*Rastat kaninerna
*Gått en skogsrunda med hunden
*Fixat i trädgården
*Vattnat i trädgårdslandet

Skulle rida idag men var både trött och hade verkligen inte någon lust så mockade bara. Cindy var hur gullig som helst idag så kelade mycket med henne.

Somnade sen vid fem tiden och har preis vaknat och ätit. Mamma försökte väcka mig en en halv timme tillslut stod och kittlade mig till jag blev glad och pigg. Så typsikt mamma, hon har allt ett konstigt sätt att väcka folk. Endå lite skönt att hon inte bara rycker upp en. Jag har världens bästa mamma, imose gav hon mig frukost på sängen :']!

Ska snart natta hästarna. Annars blir det väl en ganska lugn kväll, kommer dock vara pigg eftersom jag sovit :)!


Pållarna ;)

Var inte hos dem nyss... Har faktiskt inte varit hos dem idag... :s Får hälsa på dem mkt imorn så de itne blir ledsna.... :(


Bea har inte märkt askhögen i hagen än... Annars brukar det finnas två hästar på denna bloggen som heter Cinderella....

Kram Julia :)


Goddagens

Ska snart ut med vovven ^^ Ska nog gå om hästarna ;) När jag kmr till hästarna visslar jag alltid jätte högt och då kmr Bea springande med öronen frammåt, så himla gullig är hon <3<3
Just nu sitter jag och dricker varma koppen, gott ;)
Aja, måste ut snart oO
Igår så anmälde vi äntligen Bea till sommarpremieringen i Hjärnarp :D Längtar :D Sen har vi anmält oss till en hästhanteringsdag (typ NH) som blir om lång tid.......


Hoppas det går lika bra i år! :)

Kram Julia :)


Olivia - Flyttar Cindy!

Idag var vi och kollade en ny stallplats till Cindy hos Ange. Det var jättefin mysigt i stallet så vi kommer att flytta henne i juni.

Blev mest mys med Cindy idag medan mamma mockade. Imorgon ska nog Ange rida annars tar jag en runda i skogen. På fredag ska jag och Cindy på vår första Sandra-träning. Vi ska vara med på markarbetet och det kommer säkert blir jätteroligt! :)

Bild sen i fredags, vill ni se fler? :D

Ridit :D

Har ridit idag :) Det gick super bra :D Jag red Bea ((hon var superpigg)) Jag har både travat, skrittat och galloperat idag :D Hon har taktat och småtravat hela turen. Hon fes helt plötsligt när vi skrittade och hon blev rädd för det så hon började springa lite x) Jag tänkte först inte gallopera, men när vi kom till en uppförsbacke så travade jag, jag höll igen henne lite, ville egentligen inte galoppera, men sen bara blev det så. Det blev typ 3-4 steg och så en bockning ofc x)

Gick ivarjefall bra :) Hästarna har varit hemma idag och igår, så vi red de tillbaka till betet. Annars har jag bara varit på hundutställing i Hässleholm. Zamba fick "Exellent" och kom trea i junior tikar ;)




Kram Julia :)


Rida

Förlåt för jättedålig uppdate men jag har fasktiskt saknat denna blogg. Kommer att börja här igen och försöka vara aktiv. Minst ett inlägg om dagen, jag lovar!

Ska skritta en runda i skogen idag. Ska bli jätteroligt att rida henne då hon är en helt annat häst att rida nu efter att Ange har ridit henne.

Det räcker jag nuddar henne med skänklen då ökar hon och det räcker jag tar lite i tyglen och då saktar hon av. Nu har hon även börjat söka sig neråt och kan till och med gå på tyglen stundvis. Så underbart!


Igår:
Ange har ridit Cindy igår.
Cindy gick ner på tyglen stundvis. Hon var så himla vacker att man fick ont i magen när hon gick på tyglen. Dock var det ganska vindligt då hon måste balensera om sig.

Sen skrittade jag av henne och när jag tog tyglarna sönkte hon sig neråt direkt. Hon är så duktig, tusen tack Ange!

Sen pratade vi lite med Ange om stallplats. Cindy stod och slöt ögonen så trött hon var. Pussade och kramade om henne ordentligt och gav henne mat när vi kom tillbaka till stallet.Vill ni se bilder från idag senare? :D

Kram Olivia :)

Godmorgon! :)

Hallå :)
Idag är det ju onsdag (tror jag). Idag är det altarstenslopppet.... Ska springa 1 mil. Det är ju ridskola ikväll, får se hur slut jag är ;)


Lite fail bild jag gjorde nyss x)

Kram Julia :)


Åsikt om.... Lite vad som helst! --- HEJ! Nu är jag normal igen ((nästan))

Sådär! Nu kommer lite bilder från mig för att... Ja, läs mitt senaste flum-inlägg. För detta är inte flummigt. Inte alls.


Skor:
Jag tycker att alla hästar som kan gå utan skor borde göra det. Ingen av hästarna kan vara utan skor :( Jag tycker faktiskt att det är bra att vara så naturlig som möjligt :) Vissa tycker att man ska ha skor, men det beror ju opå hur mycket hästen arbetar. Om man aldrig rider en häst; varför ska den då ha skor?

Läderimpregnering:
Ja, ni vet när man köper nya träns/sadlar/läderprylar så är där alltid ett lager på lädret som är stelt och glansigt som gör att man inte kan böjja det och så. Jag hatar det. Jag är lite så där att jag vill att det ska va lite smått perfekt. Och jag hatar ((hatar, hatar, hatar, hatar)) läderinpregnering. Om jag skulle få bestämma skulle det tas bort. Bara.... POFF!!!

Okej. Nu har jag fått ur mig lite fina åsikter. Hoppas att ni enjoyar óch tkr att jag får ha mina egna åsikter. Ni får oxå ha egna åsikter, men detta är bara mina åsikter.... Som bara jag tkr.... Elr??? :)

Kram Julia :)


.:Oj:.

Seriöst. Jag. Trodde. På. Allvar. Att. Jag. Bloggade. Igår.

.Förlåt.

Jaja, här kommer en blogg special från mig för att jag är så dålig på update och på att komma ihåg allt jag lovar/säger och allt sådant där.... :)

YES!
Idag har jag faktiskt inte varit hos hästarna.... Eftersom att de är i sommarhagen.... Och för att jag inte orkar.... Och för att.... Nej, bara dåliga ursäkter!!! Jag orkar inte, helt enkelt ;P

Seriöst. Jag känner mig sjukt hyper idag. Fråga mig inte varför. Jag brukar vara hyper, men inte så här. Jaja, skit samma (a)

Jag känner att jag är utanför ämnet. Detta är en hästblogg. Glömde det de senaste ca 136,7 sekunderna.


Jag känner mig...
... -Off the point- ...

Kram Julia :)


Ny stallplats!

Ange red ju Cindy idag. I början var hon kanske envis och ville inte alls jobba. Men mot slutet började det släppa och hon böjde fint på nacken. Ange har verkligen gjort ett bar jobb med henne!

Efter Ange hade ridit skrittade jag henne lite på gården och kelade med henne. Sen gav jag henne mat och fixade i stallet.

Jag och mamma ska sätta oss ner nu och komma på olika alltenativ om olika stallplatser. Det är bestämt nu att vi flyttar Cindy. Ange var snäll och erbjöd att vi kunde stå i hennes stall så vi ska prata lite om det. Anledningen till att vi inte ska stå kvar där är att Cindy har haft stora blodmasken och dom i stallet är väldigt petiga så dom vill inte släppa ihop någon av sina hästar till Cindy och vi vill inte att hon ska gå själv i hagen :)!

Lite bilder från idag! :)
Visar bara hälfen av bilderna nu, resten kommer ikväll!









Såhär fint gick om i slutet :']!

Kram Olivia :)


Ridit ;D

DET GICK SÅ HIMLA BRA!!!! jag re d Bea hela tiden i 35 min i skogen medan mamma red Bea, utan lina elr nått :D Supernöjd! Bea var lugn men jätte pigg, precis som det ska vara enligt mig :) Gud vad det gick bra :D Julia är lycklig :D


Bild inte från idag ;)

Kram Julia :)


Morrn'!

Nu är jag tbx :D
HAr varit på konfirmation och mamma har haft kalas ;) Såg eurovision igår. Kär i "Lipstick" x)

Jaja, idag ska vi rida hästarna ;) Har tom tagit bilder på mina repgrimmor, har gjort en ny med tyglar :D Kom på  hur den sulle göras själv ((*stolt*)) Bilder kmr senare ;)

Har inte så mkt mer att skriva oO



Gammal bild bara för att jag inte har så många nya x)

Kram Julia :)


frågestund

Frågestund!
Hade tänk ha en frågestund så ni kan få svar på alla era frågor. Jag kommer efterhand svara på era frågor :)!

Kram Olivia


godmorgon!

Godmorgon!
Idag har jag inga speciella planer för Cindy. Kanske leda henne en runda eller skritta en runda.

Ange red som sagt Cindy igår. Cindy var ganska stutsig och ville inte riktig det Ange ville men mot slutet gick det bättre.

Maria var i stallet så vi gjorde iordning våra hästar och pratade. Använde mina röda benskydd idag så det blev mycket rött idag.

Sen red skrittade jag Cindy lite på gården. Red i linne, shorts och foppa tofflor, det kändes konstigt men var jätte härligt!


Kram Olivia :)

Fredagar!

Tycker det är så sjukt mysigt att vara i stallet på fredagar. Så mysigt att komma in i stallet när det regnar ute och kela med Cindy. Och inte blir det sämre när man vet att det är fredag. Den känslan går verkligen inte att beskriva.

Som när jag var liten och gick på ridskolan. Jag red på fredagar och jag kom ihop att jag längtade och längtade efter att få rida. När man ridit klart gick man in i stallet och det var mörkt och regnigt ute. Man pratade med dom andra och ryktade av och kelade med ridskolehästarna.

Den känslan jag hade när jag var liten har jag fortarande kvar varje fredag, framför allt på hösten då det är mörkt och regnigt!

Jag gillar även att sticka till stallet tidigt på morgonen i pyjamas på sommaren!

Vilken dag är er favoritdag i stallet och vad är det som är så speciellt? :)

Kram Olivia :)


fredagsmys!

Trodde att Julia skulle underhålla er medan jag hade paus men nejdå, haha.

Idag ska Ange rida Cindy. Ska träna lite NH, mocka i hagen, tömma boxen och strö på nytt. Jag älskar att vara i stallet på fredagar. Tycker det är hur mysigt som helst att kela med henne i stallet när det regnar ute och inte blir det sämre att veta att det är fredag. Underbart!

Imorgon ska jag nog skritta en runda i skogen. På söndag ska hon nog få vila om jag inte rider en runda i skogen.

Fredag den 13:de började dåligt idag. Jag och min bästis hade glömt våra nycklar så vi fick gå hem till mig och hämta dom. Emma har sina extra nycklar hos mig eftersonm hon bor på en gård långt från skolan och då är det närmare till mig.


Kram Olivia :)

Bloggpaus för mig med...

Ja, ksk bara tills nästa vecka, eftersom att imorn (fredag) ska vi ha kalas eftersom att mamma fyller år idag. På lördag ska jag på konfirmation hela dagen och på söndag.... På söndag vet jag inte! Ksk bloggar om jag hinner ;)



Kram Julia :)


paus

Ska ta en bloggpaus denna veckan och kanske lite längre!

// Olivia

Duchat Zamba :D

Har precis duschat Zamba :) Vi ska på utställning om ca två veckor ;)

Har inte hunnit till hästarna idag, har varit med en kompis och badat i Bälinge idag igen :P

Usch, vad känner mig dålig på updaten just nu oO Inget ordentligt bloggande nu hlr, ska till ridskolan snart! Och imorron fyller mamma år, fast vi ska ksk rida Bea och Granisen, så ksk :D
Ni får helt enkelt vänta ;)



Kram Julia :)


Grattis!!!! ♥

Idag fyller Thorana 21 år!! Ska cykla och gratta henne!!! :) Säg grattis??? :)
Sötnosen <3<3<3<3

Inte långt inlägg, är ju snart hundkurs oO



Kram Julia :)


sjuk

Fick gå hem från skolan idag då jag mådde jättedåligt. Ska lägga mig i solen och läsa en tidning och kanske plugga lite. Ska gå enr unda med Elvis också. 

Mår jag bättre lite senare ska jag nog rida en runda i skogen :)! 

Kram Olivia :)

schema

Har precis kommit hem. Ska upp till Cindy och hälsa på henne.


Mitt schema denna veckan:
Måndag: Vila
Tisdag: Ridning
Onsdag: NH och tricksträning
Torsdag: Vila
Fredag: Ange ska rida Cindy
Lördag: Skrittrunda, NHträning
Söndag: NH träning och ridning

Kram Olivia


Sommarhästar ♥

Visst finns det en speciell sommarhäst-doft?? Var hos hästarna precis och när jag klappade Thorana tänkte jag: "Hon luktar sommar". Älskar doften <3<3
Bea luktade också sommar! <3 Jag klappade Thorana, sen blev Bea sur på THorana, hon ville att jag skulle klappa henne...
Satt på Thorana också. Ska lära henne att jag kan rida henne utan sadel och träns ((utan nått)). Ska lära henne med hjälp av manen och vikt hjälper... Nått att träna på ;)


Sommarhästar ♥

Kram Julia :)


Bilder från igår :D

Här kommer bilder från igår:



Kram Julia :)


vilar

Cindy får vila idag så jag åker till hässleholm och shoppar :)!

Kram Olivia :)

tråkig

Bloggen ser en aning tråkig ut nu men en jätteduktig tjej håller på med en ny header och ny design. Så håll utkik nu i veckan :)!

Kram ponnybrudarna

Film ;)

Det funkar inte att lägga in bilder just nu oO

Idag fick hästarna komma till sommarhagen! Yay, de blev glada! Bea sprang omkring som en liten kanonkula :D
Har det på film (a)
Sen ryktade jag Thorana jätte länge :D

Har jätte många bilder, men de kmr imorn/ikväll, för det funkar inte att ladda upp idag....


Film på Bea som springer och sen lite på Thorana ;)

Kram Julia :)


Trött och varm ponny!

Ange red som sagt Cindy idag. Det var väldigt varmt så hon var inte så framåt.

Ryktade henne länge och svampade av henne innan Ange red henne. Efter 1min var hon torr igen så det var ingen ide att svampa av henne. Tyckte synd om henne då hon var väldigt varm.

När Ange ridit klart tog jag av sadlen och ledde henne. Helt plötligt la hon sig ner. Ho rullade inte sig eller något utan la sig på sidan. Stackars ponnyn var varm och trött.

När jag kom tillbaka svampade jag av Cindy och fixade i stallet. Mamma mockade i hagen och fixade med vattnet medan jag trickstränade Cindy.

Tränade lite med mitt kroppspråk så när jag travade, travade hon och när jag galopperade, galpperade hon. Så jag använde mig av mitt kroppspråk. Sen tränade jag lite på hov och på ett tricks som jag inte kommer att säga än. Ni får veta vad det är när hon kan det till 100%.

Nu ska jag duscha, sola och gå en runda med hundarna :)!

Kram Olivia :)


Godmorgon!

Ange ska rida Cindy idag. Efter ridningen ska jag träna NH med Cindy och rykta henne länge och noga :)!


Kram Olivia :)

Ridit ;)

Har ridit båda hästarna idag :) Det gick bra ;)
Först Bea i skogen och paddocken, sen så red jag Thorana i paddocken och bara lite i skogen. Gick super ;)

Sen i förmiddas så ryktade jag Bea i en timme. Jag har tagit kort, men de är i min kamera, så de kommer upp imorn :)



Kram Julia :)


Skrittrunda

Idag ska jag nog skritta en liten runda i skogen och träna NH. Ska mocka i hagen, tömma ut boxen och stö med nytt halm :)!

Kram Olivia :)

Godmorgon!

Hej! Är ensam hemma just nu ;) Ska nog ut till hästarna och rykta/rida? Var riktigt länge sedan hästarna fick varsinn riktig rykt ((elr lite NH??)) ;) Blir nog rykta och ksk rida Thorana, annars ska vi rida båda i erftermiddag. Igår fick ju Bea skor, hon går helt OK idag ;) Ska leda henne lite på vägen sen innan vi rider ut, annars när vi korsar vägen ksk hon blir rädd oO Hon ska ivarje fall ut sen ;)

Kram Julia :)


resten av bilderna!

Resten av bilderna från ridturen :)!

Komentera massor nu så blir det roligar att ladda upp bilder!



Haha, jag plockar löv x)! --^

Kram Olivia :)

:D!

Ridturen var så härlig idag!
Så vackert väder var det och Cindy var jätte duktig. Tog lite trav och galopp vilket hon gillade. Hon gjorde massa glädjeskutt. Hon kände nog att jag var jätteglad och då blev hon också det. Riktigt härligt var det!



Kram Olivia :)


Lite saker som ni inte vet x)

Ojdå! Kom just nu på att ni inte vet att:

*1:
Att hästarna ska på bete i helgen.

*2: Att vi tar hand om mammas kompis Louises hästar, hon som ägde Mister x ;)

Idag cyklade vi till Louise och kollade till hennes hästar och sen kollade vi hagen ;)

Här är hagen:






Kram Julia :)


Skor!... och inte skor???

Mamma är ledig på fredagar, så idag kom hovslagaren ;) Idag ahr Bea fått på sig sina första skor! ;) Vi kunde dock inte sätta på Thorana nya skor, för att de hade inte växt så mkt, för om vi skulle bytt skor så skulle vi fått ha sätta de i dem gamla hålen, och då är det ju lätt att skorna trillar av. Thoranas hovar växer super sakta! Bra, va? ;)

Lite bilder som mamma tog:



Kram Julia :)

PS. Vår hovslagare Micke hälsar att han har "Bad hairday" Ingen hårgele x) DS.


härligt

Ikväll ska jag skritta ut en härlig långrunda i skogen. Det är jättefint väder och lagom varmt :)!

Kram Olivia :)

Hundkurs! ((och ridning))

Ska på hundkurs snart!! :D

Igår red jag Pia på ridskolan ;) Det gick super!!!! Hon är ett super piggt litet gulligt russ som hoppar exakt allt och lite till... :) Vi hade två små hinder med 21 meter emellan och så skulle vi räkna galoppsteg emellan. Jag hade normal steg 6 steg, med långt steg 5 och korta 7. Klarade allt! Det är så härligt att hoppa med henne, eftersom att jag är ju lite förstor så jag sitter helt klistrad i sadeln, sen hoppar hon allt. Jätte mysigt!

Kram Julia :)


Busat

Busade med Cindy i hagen idag. Gud vad roligt hon tyckte det var. Hon gasade på asmycket i galoppen och visade upp sig i traven! :)

Visst är hon fin? :D




Kram Olivia :)

Fler bilder kommer!

feber

Nu får jag banne mig ta och skärpa mig och börja uppdate här oftare. Har verkligen inte haft lust och har tillbringat mycket tid med min lilla Cindy :')!

Igåt körde jag lite Join up med henne. Både jag och Cindy gillade det så det är inget vi komemr sluta med. Cindy sökte kontakt med mig väldigt snabbt.
Join up är när man låter hästen galoppera och hästen får inte komma till mig förens jag bjuder in den.

Idag ska Ange rida Cindy. Vet inte om jag ska kolla då jag har feber men ska endå upp och säga hej till Cindy :)!

Nu kommer stor bildbomb då jag har fotat
mycket de senaste dagarna!







Haha --^



Kram Olivia :)

Ridminibildbomb på Bea och mig :D

Igår red jag Bea ju ;) Det gick SUPER! Hon slappnade av på slutet och gick ner med huvudet, var lugn och fin, lyssnade och hon lyssnar på skänklar SÅ mkt bättre nu! Här kmr bilder som mamma tog igår ;)

Mini bildbomb:


Kram Julia :)

PS. Snart ridning oO DS.


regnar!

Sorry om jag haft dålig uppdate men har lagt all min tid åt Cindy denna veckan.

Cindy gick fram till mig i hagen och gav mig en puss :']!

Hade egentligen tänkt rida en runda idag och träna NH men eftersom det ösregna och haglade blev det inget av det. Men imorgon ska jag rida oavsett väder :)!


Kram Olivia :)

Rida :D

Ska snart ut och rida Bea i paddocken och lite back träning :D


Ska se om jag kan ta lite bilder idag, också ;)

Kram Julia :)


NH

Har varit ute och tränat NH md Bea ;) Det gick bra :D Fast hon bet mig.... Jaja, sånt får man ta när man har en busig 2-åring. Fast jag gjorde fel. Jag kollade inte på Bea...
Jaja, sen efteråt så bara stod hon med huvudet sänkt i min famn och bara stod :') Sötnos häst <3<3



Kram Julia :)


Hej alla!

Nu hR jag kommit hem! Ska snart ut med Zamba ;) Sen blir det hundkurs ;) Bloggar mer sen ;)



Kram Julia :)

4år!

Idag fyller Cindy 4år :D!
Gjorde en morotstårta till henne och kelade med henne i en timme :']!

Ange red henne idag, vill ní se fler bilder?

Kram Olivia :)

Ridit ^^

Har ridit Bea i skogen :D Hon var väldigt pigg och spänd, men det gick bra ;)
Sen har jag knutit två repgrimmor idag :) En stor, röd och en mintgrön och rosa, liten grimma. Jag ska göra en stor mint grön och rosa sen ;) Sen har jag tagit 3 rep och snurrat dem till ett grimskaft. ;) Snart klart :)

Ksk tar ett kort sen och lägger ut ;)


Bara för att Zebb är så söt <3

Kram Julia :)


Gomorn'!

Idag blir det knyta repgrimma och sen lite NH, ksk smörja lite läder. Och sen rida Bea, såklart! Ska såklart ta kort också! Har fått Photoshop, men jag fattar det inte oO Så jag fortsätter med GIMP xD


Nån annan än jag som vill ha sommar??? Sommarfeeling

Kram Julia :)


RSS 2.0